Dubrovački dnevnik otpratio Emira Spahića i reprezentaciju BiH u Brazil

Autor: Nikša Klečak Autori fotografija: Dubrovački dnevnik
Proteklih dana nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine pripremala se za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazil. Prije Brazila čeka ih 15 dana priprema u SAD-u, kamo su otputovali jutros. Dubrovački dnevnik je jedini imao priliku provesti neko vrijeme s reprezentativcima u hotelu Hercegovina u Sarajevu, gdje su boravili tijekom priprema, a posebno s kapetanom BIH reprezentacije, našim sugrađaninom Emirom Spahićem.

Sudeći po viđenom, u krugu hotela Hercegovina u kojem su odsjedali igrači, ali i cijeli stručni stožer, kao i izbornik Sušić, među ekipom vlada pozitivna atmosfera. 

Prije polaska u SAD, na drugi dio priprema za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, na sarajevskom aerodromu je održana konferencija za novinare na kojoj su prisustvovali svi Zmajevi.

Novinarima su se obratili izbornik Safet Sušić, predsjednik Saveza Dino Begić i kapetan Emir Spahić. Svi su složni da u Brazilu neće podbaciti.

- Ekipa je spremna. Igrači su od prvog dana radili maksimalno i već sutra mogu početi Svjetsko prvenstvo. Imali smo sitnih problema i samo jednu ozbiljnu ozljedu, onu od Bičakčića. Atmosfera je odlična. Ozbiljno se radilo i volio bih da tako ostane i u Brazilu. Sada ćemo imati dvije provjere koje će meni poslužiti da vidim tko će od ova 24 igrača igrati prvu utakmicu protiv Argentine. Uglavnom, svi ravnopravno konkuriraju za sastav - istaknuo je Safet Sušić.

 U SAD su otputovala 23 nogometaša, dok je Ervin Zukanović ostao u Sarajevu jer mu nije gotova američka viza. On bi se "Zmajevima" trebao priključiti naknadno.

Ekskluzivni razgovor s kapetanom Emirom Spahićem pročitajte već sutra na Dubrovačkom dnevniku. 

FOTO: Lucija Komaić

Popularni Članci