IPAK ĆE SE IGRATI TREĆA Plamen uzvratio Ragusi i izjednačio polufinalnu seriju (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Rafael Barkiđija
U drugoj utakmici polufinala Premijer lige, košarkašice Raguse nisu uspjele doći do pobjede u Gospinom polju protiv požeškog Plamena. Završilo je 59-80 (19-30, 13-13, 6-22, 21-15).

U prvoj su utakmici Dubrovkinje preokretom slavile u Požegi (77-74) i povele 1:0 u seriji, da bi Plamen danas izjednačio seriju. Treća, odlučujuća utakmica, igrat će se u vikendu pred nama u Požegi.

U današnjem susretu u Gospinom polju od prve četvrtine Plamen se nametnuo kao dominantnija ekipa u svim segmentima igre. Utakmica se prelomila u trećoj četvrtini, kada domaće košarkašice postižu samo šest poena.

Odličan šuterski dan imala je ekipa iz Požege. Kapetanica, iskusna 40-godišnja Jelena Ivezić, postigla je 22 poena. Još tri igračice bile su dvoznamenkaste: Lea Miletić 19, Marija Kešeljević 18, Nevena Vučković 13. U redovima domaćih Lea Hajdin skupila je 17, a kapetanica Carmen Miloglav 13 poena.

Drugi polufinalni par su dvije zagrebačke ekipe – Medveščak i Trešnjevka. Susret je krenuo sat vremena nakon Ragusa – Plamen. Medveščak vodi 1:0 u seriji. 

Popularni Članci