SRETAN ROĐENDAN, KAPETANICE! Nova pobjeda Dubrovkinja u Prvoj ligi, sada su svladale Sinj (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Rafael Barkiđija/DD
Odbojkašice Dubrovnika pobijedile su u 20. kolu Prve ženske lige ekipu Sinj rezultatom 3:1 (25:19, 21:25, 25:11, 25:14).

Sinjanke su u Gospinom polju pružile dobar otpor u prvom setu, a potom i u drugom setu kojeg su uzele. Nakon toga ekipa trenera Leonarda Barića uvjerljivo dolazi do nove pobjede. 

Odbojkašicama Dubrovnika to je 19. pobjeda ove sezone u Prvoj ligi, uz jedan poraz. Već u prošlom kolu je bilo jasno kako će Dubrovkinje biti pobjednice ovog natjecanja, inače drugog ranga natjecanja. Matematički ih više nitko ne može prestići. Preostala su još dva kola ligaškog dijela, nakon čega slijede kvalifikacije za povratak u najveći rang - Superligu. 

Kapetanica Dubrovnika, Sinjanka Doris Buzolić, danas je svoj 22. rođendan proslavila pobjedom. I to baš protiv svog bivšeg kluba. U Dubrovnik je pristigla u sezoni 19/20. Tada je klub bio u Superligi, a sada ponovno imaju priliku za povratak u najveći rang hrvatske ženske odbojke.

Rafael Barkiđija/DD

Kvalifikacije će igrati protiv desete ekipe iz Superlige, gdje ih je 12, što zadatak čini težim. No, do tada imaju još za odigrati mečeve protiv Zagreba u gostima i Vinkovaca kod kuće. 

ŽOK Dubrovnik: Mia Obradović, Lara Dežulović, Andrea Butigan, Manuela Karač, Matea Vuletić, Mia Vukas, Nika Mandić, (C) Doris Buzolić, Julia Oliveira, Milica Đukić, Gabriela Stipanović, Iva Maslać. Trener Leonard Barić, pomoćne trenerice Paulina Prkačin, Marina Radić i Maja Ereš. 

Popularni Članci