ALEXA POTVRDILA Dubrovački dnevnik je najposjećeniji lokalni portal u Hrvatskoj!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovački dnevnik, najmlađi dubrovački portal, koji je s radom započeo u studenom 2012. godine i proteklog mjeseca nezavisni servisi za praćenje posjećenosti pozicionirali su na prvo mjesto news portala u Dubrovniku.

Osim te statističke informacije, Dubrovački dnevnik je prema servisu Alexa.com zauzeo i prvo mjesto među svim hrvatskim lokalnim news portalima. Servis Alexa također donosi informaciju kako je Dubrovački dnevnik i dalje, bez obzira što je najmlađi, portal koji je najviše citiran i linkan u drugim medijima. Rezultat je to uređivačke koncepcije bazirane na autorskom radu i samostalnom istraživačkom novinarstvu.


Dubrovački dnevnik u travnju je zabilježio milijun i 10 tisuća pregledanih stranica, što je za 22 posto više u odnosu na ožujak. Bio je to ujedno i 15. uzastopni rast na razini mjeseca.

U prosjeku nas je dnevno čitalo malo više od 14 tisuća posjetitelja, a koji bi otvorili našu stranicu nešto više od 34 tisuće puta dnevno.

U okviru Dubrovačkog dnevnika odnedavno je otvoreno i dopisništvo u Pločama, koje samostalno funkcionira kao Pločanski dnevnik. Kroz ovaj projekt pokazali smo kako je i ova sredina pozitivno reagirala na novi medij koji svakodnevno prati događanja koja ih zanimaju. U planu je osnivanje novih dopisništava, jer su žitelji Dubrovačko - neretvanske županije to zaslužili, posebno oni iz krajeva čiji se glas nepravedno rijetko čuje. 

Redakcija Dubrovačkog dnevnika ovim putem se zahvaljuje čitateljima. Pratite nas i dalje. Vi ste glavni motiv našeg svakodnevnog rada. Hvala!

Popularni Članci