U BMW-u poginuo otac s dvoje djece, majka se bori za život (FOTO/VIDEO)

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Nikša Klečak, NK
Teška prometna nesreća dogodila se jutros u 7.50 sati na magistrali, na ulazu u Slano, prilikom koje je iz još neutvrđenih razloga automobil podletio pod kamion. Otac i dvoje djece su na mjestu poginuli, dok se majka bori za život, a ozlijeđeno je i treće dijete iz osobnog automobila. U bolnici je i vozač kamiona Dubrovnik cesta.

Riječ je o sudaru osobnog vozila marke BMW, britanskih registracijskih oznaka i kamiona Dubrovnik cesta. Prilikom nesreće poginulo je troje stranih državljana, i to otac s dvoje djece, dok je majka hitno prebačena u Opću bolnicu Dubrovnik gdje se bori za život, dok je teže ozljede zadobilo i treće dijete.

U teškoj nesreći je ozlijeđen i vozač kamiona Dubrovnik cesta, a s njime je u Općoj bolnici trenutno upravitelj Antun Knego.

Očevid obavlja nadležna Državna odvjetnica, a na mjesto događaja su izašli i Vatrogasci te vozila Hitne pomoći.

Osnovni očevid je dovršen, a promet je pušten u oba smjera u 11:50 sati, nakon što je preusmjeravan preko Gornjih sela.

Zbog prometne nesreće, na magistrali je nastala dugačka kolona u oba smjera koja iznosi 15-ak kilometara. 

Jutros, 31.srpnja, oko 7.50 sati, na državnoj cesti D-8, kod mjesta Slano u Dubrovačkom primorju, prilikom sudara osobnog vozila, nacionalnih oznaka Velike Britanije i teretnog vozila, dubrovačkih registracijskih oznaka, tri su osobe smrtno stradale, a dvije su teže ozlijeđene, priopćila je Policijska uprava Dubrovačko-neretvanska oko 15 sati.  

U ovoj teškoj prometnoj nesreći smrtno su stradali 37-godišnji vozač i dvoje djece  dok su 34-godišnja putnica i treće dijete, s teškim ozljedama prevezeni u dubrovačku bolnicu gdje su zadržani na daljnjem liječenju. Radi se o državljanima Velike Britanije koji su se nalazili u osobnom vozilu, dok 46-godišnji hrvatski državljanin koji je upravljao teretnim vozilom nije ozlijeđen.

Za vrijeme trajanja očevida ove prometne nesreće, kojim je rukovodila nadležna državna odvjetnica, promet je na ovom dijelu ceste bio zatvoren. Sve okolnosti pod kojima je došlo do ove teške prometne nesreće utvrdit će se tijekom daljnjeg postupka, kažu u policiji.

Video: Nikša Klečak

Popularni Članci