Policija uhvatila provalnika u hotel u Vela Luci na licu mjesta, pokušao pobjeći

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Policijski službenici Policijske postaje Ston dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim državljaninom Australije koji se sumnjiči za kazneno djelo prijevare.

Njega se sumnjiči da je sredinom lipnja prošle godine zakupio parcelu za šator u auto-kampu u Orebiću, gdje je boravio do 8. rujna prošle godine nakon čega je napustio auto-kamp bez da je podmirio troškove boravka, čime je 43-godišnjeg vlasnika auto-kampa oštetio za iznos od oko 15.000 kuna.

Osumnjičeni državljanin Australije je u srijedu, 27. siječnja, pristupio graničnoj kontroli na GP Kamensko, nakon čega je uhićen i doveden u Policijsku postaju Ston na kriminalističko istraživanje po završetku kojeg je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Također, Policijski službenici Policijske postaje Korčula su nakon dojave da netko  pokušava provaliti u jedan hotel u Vela Luci tijekom noćnih sati 28./29. siječnja,  na mjestu događaja zatekli 20-godišnjaka koji je vidjevši policijske službenike  pokušao pobjeći. Ubrzo je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje nakon kojeg je uz kaznenu prijavu zbog pokušaja teške krađe predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

Popularni Članci