VEZA S DROGOM 'Peca' je 2011. svjedočio na suđenju optuženima za dilanje heroina

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Pero Vukasović-Peca, koji je u pritvoru jer je pretukao 19-godišnju konobaricu na Pločama, još je 2011. na Županijskom sudu u Dubrovniku svjedočio na raspravi 34-godišnjem Tomislavu Zucalu i 38-godišnjem Antunu Prebisaliću, a  koje je optužnica Županijskog državnog odvjetništva teretila za višestruku preprodaju herioina i kokaina na području Dubrovnika i Župe Dubrovačke.

Zucalo se tada na suđenju izjasnio 'djelomično krivim', a Prebisalić ustvrdio da nije kriv te su u dokaznom postupku svjedočili policajci PU dubrovačko-neretvanske Krešimir Tomljenović (25), Matko Klarić (29), Ivica Rašić (36) i Luko Delija (32) koji su okrivljenike više puta privodili, izvijestila je tada Slobodna Dalmacija.

Tada je još bio djelatnik "Rezervata Lokrum", a na suđenju je rekao kako je 'grumen hašiša kojeg su policijski inspektori kod njega pronašli nakon što su ga udarcem svoga vozila o njegov motocikl srušili na tlo, kad je samo stjecajem sretnih okolnosti ostao neozlijeđen dobio od jednog turista – Francuza', dok je Hrvoje Prebisalić potvrdio kako je 'moguće da je heroin katkad kupovao i od Antuna Prebisalića jer se znalo da su narkomani i od njega mogli kupiti heroin'.

Popularni Članci