VOZAČ KAMIONA CESTA: Odmah smo počeli iz BMW-a izvlačiti preživjele i nazvali Hitnu!

Autor: Maro Prizmić Autori fotografija: Nikša Klečak
Vozač kamiona Cesta Dubrovnik, 40-godišnji L. P. U potpunom je stanju šoka nakon stravične nesreće u kojoj je jutros pod njegovo vozilo podletio BMW u kojem su poginuli otac i dvoje djece.

Nesretni je vozač ispričao kako je BMW, vjerojatno i zbog mokrog kolnika, izgubio kontrolu u jednom trenutku i odbio se u desnu stranu od rubnik i onda podletio direktno pod kamion Cesta.

Kaže da je prizor na mjestu nesreće bio stravičan, ali su on i njegov suvozač ostali pribrani te izašli iz kamiona i odmah nazvali Hitnu pomoć, a onda počeli iz smrvljenog auta izvlačiti preživjele.

-          Naš je vozač u jakom šoku. Ne možete to ni zamisliti –rekao je za Dubrovački dnevnik upravitelj mehanizacije Cesta Dubrovnik, Antun Knego koji je odmah nakon nesreće otišao u ambulantu u Slanom gdje je pregledan vozač.

-          Nema neke teže tjelesne ozlijede, samo je istraumatiziran i odmah su ga pustili kući –rekao nam je Knego koji je i sam shrvan ovom tragedijom u kojoj je sudjelovao njegov djelatnik.

-          Od automobila nije ostalo gotovo ništa, a poginule su izvlačili Vatrogasci koji su brzo stigli na mjesto nesreće.

Vezane vijesti: 

U BMW-u poginuo otac s dvoje djece, majka se bori za život (FOTO/VIDEO)

Popularni Članci