'ČESTITAM DUBROVNIKU' Josipović obišao Lazarete, prošetao do Peskarije i klizališta, uživao u nastupu Linđa (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD/ Grgo Jelavić/PIXSELL, Grgo Jelavić/ Pixsell
„Čestitam gradu Dubrovniku i svima koji su radili na ovom projektu. Ovo ne samo da je vrlo važan projekt u smislu revitalizacije prostora već otvara novu dimenziju bavljenja kulturom, umjetnošću i društvenim životom“, rekao je Josipović pri obilasku Lazereta te dodao kako će građani Dubrovnika i njihovi gosti uživati  u bogatoj kulturnoj ponudi. Josipović je obišao Grad u večernjim satima, u pratnji gradonačelnika Andra Vlahušića.

Predsjednički kandidat Ivo Josipović,u sklopu svog posjeta Dubrovačko-neretvanskoj županiji, u popodnevnim satima obišao je Cavtat i Dubrovnik. Prilikom obilaska Lazareta prisustvovao je nastupu Linđa. Osim druženja s građanima, šetnje preko Straduna, Peskarije i klizališta, Josipović je s najmlađima zaigrao i nogomet.

U ponedjeljak, 15. prosinca, predsjednički kandidat Ivo Josipović planira posjetiti građane, proizvođače te prodavače mandarina grada Opuzena, za koje je ova godina bila posebno teška. Nakon toga nastavit će druženje s građanima Ploča, s kojima će razgovarati o aktualnim temama energetike i zelene ekonomije, koje nudi i kao dio svog izbornog programa ustavnih promjena, te posjetiti Metković i Vrgorac. 

JOSIPOVIĆ NA STRADUNU Karamarko namjerava građanima oduzeti mogućnost da biraju predsjednika (FOTO)

Popularni Članci