DDS VLAHUŠIĆU: Dostavite nam valjanu dokumentaciju, znamo čitati!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
DDS je odgovorio na poziv gradončelnika Andra Vlahušića oko Proračuna za 2015. godinu koje prenosimo u cijelosti.

Temeljem Vašeg gore citiranog poziva želimo Vas obavijestiti da je Predsjedništvo stranke odlučilo da ovog trenutka nije potreban sastanak s gradonačelnikom i pročelnikom za financije kako bismo kao što vi pišete „pravovremeno stekli  uvid u sadržaj proračuna za 2015...“

Proračun dovoljno dobro poznajemo, znamo ga čitati, kao i sve njegove zamke i smicalice.

Pozivamo Vas i lijepo molimo da nam dostavite pravno valjanu dokumentaciju iz koje se zakonski može planirati trošak Grada za Garažu u 2015. godini.

 Napominjemo da nam nije potrebna informacija koliko ste se puta sastali i o čemu ste razgovarali sa PBZ i MIDIA grupom nego molimo dokument koji će biti sastavni dio Proračuna za 2015. godinu iz kojeg je razvidna zakonska obveza grada Dubrovnika.

Također Vas molimo da nam dostavite dokument vezano za planirani prihod od Žičare. Nakon dostave traženih dokumenata rado ćemo se odazvati sastanku prije izglasavanja Proračuna.

Kao ozbiljna Politička stranka koja je dosad u više navrata detaljno obavještavala najširu  javnost o političko-ekonomskom problemu Garaže, zahtijevamo da nam dostavite tražene zakonske papire.

Lijepo molimo za žurnost dostave traženih dokumenata, radi organiziranja sastanka u Uredu gradonačelnika.

S poštovanjem,

Tajnik stranke

mr.sc.Ivan Jelčić

Popularni Članci