DETALJI INCIDENTA ISPRED PLATANUSA Volim ju i opet bih htio biti s njom

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Petar Ipšić
Incident koji se u noći sa subote na nedjelju dogodio ispred noćnog kluba Platanus na Pilama, a koji se odnosio na svađu bivšeg ljubavnog para, pobudio je ogroman interes javnosti i izvan granica Dubrovnika, a ovo su detalji cijele priče.

Naime, kako je Dubrovački dnevnik već pisao, incident se dogodio kada se djevojka (16) posvađala sa svojim bivšim mladićem (18) te je tijekom svađe fizički nasrnula na njega. Bilo je i krvi, a tijekom ‘okršaja’ mladić je zadobio lakše tjelesne ozljede. Nakon nasrtaja, djevojci je, vjerojatno od šoka pozlilo te su joj djelatnici Hitne pomoći pružili potrebnu medicinsku pomoć.

Prema riječima mladića, on već dva mjeseca nije u vezi sa spomenutom djevojkom.

–‘Ona je još na samom početku večeri meni prišla. Htjela je započeti razgovor, no ja sam to odbio,’ kazao je mladić. Nedugo nakon toga, mladić se posvađao s njenim prijateljem nakon čega ih je zaštitar odveo vani i u tom trenutku je djevojka fizički nasrnula na njega. Mladić pretpostavlja kako je ljutnju izazvala činjenica kako je on u navedenom klubu bio s drugom djevojkom.

-‘Fizički je nasrnula na mene. Zadobio sam modricu ispod oka i krv mi je tekla iz nosa. Iako su drugi dobacivali kako bih joj trebao uzvratiti, nisam ni pomišljao na to jer nisam takav,’ kazao je mladić koji tvrdi kako bi, kad bi se situacija ponovila, ponovno postupio jednako.

Zanimljivo je i to kako mladić priznaje kako još uvijek ima osjećaje za svoju bivšu djevojku. –‘Nemam što kriti. Ja ju volim i ponovno bih bio s njom,’ zaključio je 18-godišnjak te dodao kako mu ni najmanje ne smeta što pojedinci komentiraju kako se ponio 'papučarski'.

-'Ja sam takav, ne tučem žene, a ne volim ni glumiti žrtvu. Ja ju volim, to je tako i to ništa ne može promijeniti, nikakvi komentari,' dodao je.

Popularni Članci