Gradonačelnik Vlahušić primio maratonce Maria Obuljena i Daniela Marušića

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grad Dubrovnik
Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić primio je danas maratonce Maria Obuljena i Daniela Marušića, a povodom izvrsnih rezultata koje su ostvarili na tradicionalnom Ljubljanskom maratonu održanom 26. listopada 2014.

Gradski vijećnik Mario Obuljen u mladosti je aktivno trenirao judo, no trčanjem se bavio tek rekreativno. Nakon iscrpljujućih priprema koje su trajale četiri mjeseca, Obuljen je 42 kilometra 19. ljubljanskog maratona istrčao za 4 sata, 17 minuta i 42 sekunde.

Dugogodišnji i prepoznat turistički djelatnik Daniel Marušić u ovom sportu već je četiri godine. Član Atletskog kluba Dubrovnik do cilja je stigao za 3 sata, 42 minute i 25 sekundi.

Gradonačelnik im je čestitao na uspjehu i promociji Dubrovnika kao grada koji želi ulagati u razvoj sporta. Razgovarali su o konkretnim ulaganjima u atletiku u Dubrovniku, ali i o održavanju prvog Dubrovačkog polumaratona zakazanog za svibanj 2015. u kojem će obojica, kazali su, sudjelovati. Ovom prilikom gradonačelnik Vlahušić uručio im je prigodne poklone.

Popularni Članci