IGOR LEGAZ POBIJEDIO Dubrovčani će od ovog ljeta na Titovu vilu preko Splendida

Autor: Petar Ipšić Autori fotografija: Petar Ipšić, Igor Legaz
Prijepor između Igora Legaza, predsjednika udruge 'Divlja liga vaterpolo' i investitora obnovljene Vile Banac (Titova vila) Braslava Turčića završio je danas u Legazovu korist. On će tako nastaviti probijati kameni zid koji ovo kupalište dijeli od plaže hotela Splendid da bi Dubrovčani mogli nesmetano pristupiti plaži koja se nalazi na pomorskom dobru.  

Igor Legaz, kako smo već pisali, radove je započeo u subotu ujutro, a planove mu je nakratko pokvarila policijska intervencija.

Policajci su na Turčićev poziv izašli  na teren i privremeno obustavili radove. -'Utvrđeno je da Braslav Turčić nije vlasnik zida, policajci su otišli, a radovi su nastavljeni', javio je Dubrovačkom dnevniku, kratko i jasno, Legaz. Poslao je i fotografiju 'trenutnog stanja'.

Legaz će zid probiti kako bi izgradio volat na pomorskom dobru, kojim će Dubrovčani dobiti dodatni ulaz na jednu od omiljenih gradskih plaža.

Na web stranicu svoje udruge postavio je i fotografije koje prikazuju radnike angažirane od investitora Braslava Turčića kako postavljaju ogradu sa 'antičkim' šiljcima, na dio spornog zida.

Popularni Članci