OBILJEŽIMO TRADICIJU TRADICIJOM Za Dan žena u Vrtlar po cvijet za svoje najdraže!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Međunarodni dan žena obilježavamo od samog početka 20. stoljeća, a mnoge generacije Dubrovčana su ga desetljećima obilježavale upravo s Vrtlarom.

Iz Vrtlara vas pozivaju da tu tradiciju svojih djedova i baka, očeva i majki, nastavite i vi! Dođite u našu Cvjećarnicu u ulici Điva Natali ili u kućicu na Pilama, gdje vas očekuje bogat izbor sobnih biljaka, sezonskog bilja i rezanog cvijeća. Također, u Vrtlaru nude prigodni asortiman, razne ukrase, ali i dekorativno zamatanje poklona.

Pozivom na broj telefona 425-880 ili osobno na prodajnim mjestima Vrtlara samo izaberite cvijeće i cijenu koja vam odgovara, a sve ostalo je briga Vrtlara! Ovom prilikom podsjećamo i da je dostava na području cijeloga grada Dubrovnika besplatna!

Kućica na Pilama otvorena je svakoga dana od 08 do 14 sati, nedjeljom od 08 do 12 sati, dok Cvjećarnica u ulici Điva Natali radi svakoga dana od 7 do 16 sati, a subotom od 7 do 12 sati. 

Iskoristite ovu prigodu da svojim majkama, sestrama, suprugama i svim dragim ženama čestitate njihov dan onako kako je uvijek bila tradicija, jer sreća je u malim stvarima. Naposljetku, podsjetimo se i kako je poznati pisac H. C. Andersen jednom rekao, a što bismo u današnjem načinu života itekako trebali primijeniti: „Nije dovoljno samo živjeti!, reče leptir! Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!“

(Promo)

Popularni Članci