Porezni inspektori upali u restoran Proto dok se Ivo Josipović 'davio' u ribljim specijalitetima

Autor: Petar Ipšić Autori fotografija: DLJI
Predsjedniku Ivu Josipoviću večera u ribljem restoranu Proto mogla je prisjesti kada su u restoran upala porezni inspektori. 

Nemilosrdni inspektori Porezne uprave, kako su i najavili, već su tjednima u akciji po hrvatskoj obali. Baš kao što je sezona ugostiteljima, hotelijerima i ostalim djelatnicima u turizmu, sezona je i njima. Sezona traljanja ruku.

Dubrovnik je inspektorima meka pa ga nisu poštedjeli niti u noći otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara. Kako doznajemo pročešljali su cafe bar Galeriju, restoran Tezoro, nekoliko slastičarni, ali i riblji restoran Proto.

Inspektori su u Proto upali dok je u ribljim specijalitetima uživala svita državnika predvođena predsjednikom Republike Hrvatske Ivom Josipovićem.

Jesu li se htjeli pred predsjednikom pohvaliti koliko su revni u izvršavanju svog posla ili su mu htjeli utjecati na tijek probave ne znamo, ali kako doznajemo osoblje restorana bez problema 'ugostilo' je i jedne i druge.

Inspektori nisu pronašli nikakve nepravilnosti, a predsjednik Josipović dovršio je svoju večeru i poslije ponoći prošetao Stradunom. 

Dodatak: Iako nam iz restorana nisu opovrgnuli informaciju da su inspektori i predsjednik Josipović 'ukrstili' korake, prema drugom izvoru, koji nam se naknadno javio, inspektori su nadzor obavili nekoliko sati prije predsjednikove posjete. Kako bilo, 'žrtava' nije bilo. Nadzor proveden, predsjednik sit. 

Popularni Članci