PRVI DONOSIMO U Grad stiže atrakcija za kojom će poludjeti i građani, i turisti

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Ilustracija
Željezno prijestolje dolazi doma, u Kraljev grudobran!

Originalno željezno prijestolje iz planetarno popularne serije Igra prijestolja koja se, između ostalog, snima i u Dubrovniku dolazi u Grad!

Projekt je to  kojeg zajedno ostvaruju Grad Dubrovnik, Turistička zajednica Grada Dubrovnika, NEM konferencija i Embassy film kompanija. Kako doznajemo, prijestolje će biti u Dubrovniku od 11. do 13. lipnja, a nalazit će se ispred Sponze.

Kako su nam kazali iz TZ Grada Dubrovnika, u tijeku je definiranje operativno – tehničkih detalja ovog zahtjevnog projekta. Također naglašavaju kako su izuzetno ponosni.

- ‘Željezno prijestolje dolazi doma, u Kraljev grudobran, a ljubitelji serijala će imati priliku fotografirati se na prijestolju,’ tvrdi glasnogovornica dubrovačke TZ Jelka Tepšić.

Željezno prijestolje već je prethodno ‘putovalo’ na lokacije u kojima se snima serija te tako budilo veliki interes stanovništva i turista koji su se rado fotografirali uz simbol njihovog omiljenog serijala. Ne sumnja se kako će prijestolje sličnu pomamu izazvati i u Dubrovniku, uz činjenicu kako je ovaj hvale vrijedan projekt ujedno i odlična turistička promocija samom gradu.

Popularni Članci