STORM CHASERS DUBROVNIK: Saznajte kad stiže razvedravanje

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Daniel Pavlinović
Prognozu vremena do kraja tjedna za čitatelje Dubrovačkog dnevnika donosi Daniel Pavlinović/Storm Chasers Dubrovnik. Što se tiče opće situacije, ciklona s hladnom frontom premješta se preko Jadrana na jugoistok.

Prognoza vremena za danas, 22.10.2014.

Pretežno oblačno s kišom, a od sredine dana i pljuskovima s grmljavinom, ponegdje uz veće količine oborina, osobito u zaleđu. Oborine u slabljenju i prestanku do kraja dana. Ujutro umjereno i jako jugo, okrenut će najprije na jugozapadnjak, zatim sjeverozapadnjak, a do kraja dana umjerena i jaka bura s olujnim udarima. Na otvorenom moru od kraja dana jaka i olujna tramontana. Prema kraju dana osjetan pad temperature.

Min. 11°C
Max. 21°C

Četvrtak, 23.10.2014.

Promjenjivo oblačno, povremeno uz sunčana razdoblja. Kišu više ne očekujemo, iako se mjestimice uz više oblaka ne može isključiti vrlo malo kiše, uglavnom u Konavlima. U noći i ujutro umjerena do jaka bura, danju će oslabiti na slabu do umjerenu.

Min. 9°C
Max. 14°C

Petak, 24.10.2014.

Sunčano, mjestimice uz malu naoblaku, uglavnom prijepodne. Puhat će slaba do umjerena bura, koja prema kraju dana opet može mjestimice imati i jake udare. Ujutro prohladno, a danju toplije.

Min. 8°C
Max. 17°C

Izgledi vremena: za vikend sunčano uz slabljenje vjetra. Noću i ujutro svježe, a danju razmjerno toplo. Sunčano i razmjerno toplo zadržat će se i barem do sredine sljedećeg tjedna.

Popularni Članci