Ukoliko 15-ak taksista bude zainteresirano za ugovor, Cammeo ulazi u Dubrovnik!

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Cammeo Taxi
Direktor Cammea Taxi Vladimir Minovski za Dubrovački dnevnik je kazao kako je uvjeren kako će Cammeo ući u Dubrovnik.

'Sve ovisi o odazivu. Ukoliko 15-ak dubrovačkih taksista, od njih 200, bude zainteresirano za rad, Cammeo će ući u Dubrovnik. Ja sam pak uvjeren kako će taksisti prepoznati naš rad i kako ćemo naći ljude koji će s nama potpisati dugoročne ugovore, na barem pet godina. Zainteresirani već postoje,' izjavio je Minovski u telefonskom razgovoru za Dubrovački dnevnik.

Direktor Cammea danas je održao sastanak s gradonačelnikom Androm Vlahušićem, a tom je prigodom kazao kako Cammeo Taxi ne predstavlja konkurenciju postojećim taksistima nego onima koji žele postati korisnici njihovog modela franšize nude partnerski odnos i mogućnost za dodatni profit.

Dubrovačkim taksistima bit će ponuđena i mogućnost probnog rada kroz njihov poslovni model koji će se nakon tromjesečnog statusa pilot projekta u Osijeku uvesti sljedećeg tjedna.

'Sastao sam se s gradonačelnikom koji u jednu ruku podržava tu ideju, no s druge strane je i skeptičan jer nije siguran kako će postojati dovoljan broj zainteresiranih građana. Međutim, ja sam siguran da je drugačije, a najbolji primjeri su viđeni u Rijeci i Osijeku gdje se dogodio pravi boom. Siguran sam kako će ljudi shvatiti kako vožnja taksijem više nije luksuz jer nudimo zbilja povoljne cijene,' izjavio je Minovski za Dubrovački dnevnik.

Podsjetimo, Cammeo Taxi vozi po cijeni od šest kuna po kilometru, dok start naplaćuje 16 kuna.

Popularni Članci