ZLOČINAČKA PROPAGANDA STIGLA U DUBROVNIK Izborimo pobjedu Kolinde Grabar Kitarović

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: domoljubni, stožer
Poštanske sandučiće u Dubrovniku i naseljima oko Dubrovnika preplavili su propagandni materijali domoljubnog stožera. Stožer je osnovan prije dva dana u Zagrebu i već se organizirao u velike formacije, u 48 sati posložio infrastrukturu do te mjere da sada dijele letke po Dubrovniku i Mokošici.  Dakako, usvojili su i deklaraciju, kojom sada transparentno spamiraju poštanske sandučiće agitirajući za Kolindu Grabar Kitarović. Što piše pogledajte u nastavku. 

„Hrvatska se 11. siječnja 2015. nalazi na prekretnici i prijelomnoj točki koja odlučuje o budućnosti lijepe naše Domovine, slobodne, neovisne, u muci hrvatskog naroda i u krvi hrvatskih branitelja izborene Hrvatske. 11. siječnja 2015. svi zajedno moramo se izboriti za vrijednosti za koje su mnogi Hrvati položili svoje živote, za bolju i svjetliju budućnost naše djece, za dignitet hrvatskog naroda. Nitko od nas nema pravo na grešku, na sebičnost, na parcijalne interese.

Svi hrvatski domoljubi moraju biti jedinstveni i kao 1991. formirati jedinstvenu frontu domoljubnih snaga i u 2. krugu predsjedničkih izbora izboriti pobjedu Kolinde Grabar-Kitarović, koja u srazu dva svjetonazora predstavlja napredak, boljitak i kršćansko-demokratske vrijednosti naspram ekonomske propasti i nesposobnosti, jugonostalgije, izoliranosti i zatvorenosti u „region“ i sveopće propasti hrvatskog društva. Pozivamo sve hrvatske domoljube da 11. siječnja 2015. izađu na izbore i zaokruže Kolindu Grabar Kitarović – zajedno ZA  bolju Hrvatsku.“

Popularni Članci