BANDIĆEVA MAJKA: Dušmani ga vezali, a on je dao sve za Hrvatsku! (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Screenshot/Dnevnik.hr
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić noć je proveo u pritvoru nakon što je ispitan u USKOK-u. U njegovu rodnom selu Poganoj Vlaki u kojoj živi i njegova majka Blagica tuga i očaj. 

- On je žrtva svoga rada. Uvijek je sve činio za Zagreb, a šta oni sad rada –priča kroz suze majka Dragica Bandić, dok je njegova sestra Tonka Macan kaže 'tužna, ali i ponosna' jer vjeruje da će 'pobijediti pravda.'

– Šta su ga se dušmani svezali, Gospa ji sapela! Ko kad oće. Nu, moj Milan sve da za Rvacku i Zagreb, a oni s njim u zatvor. Eto, strpalo ga tamo di mu nije misto. I jutros gledam onog Brnadića i njegove koji se smiju. Čemu se veselite, Gospa vam pamet prosvitlila?! Pa oni Kregar, svaka mu se dlaka naslađuje. A moj je Milan bio jači od njega, narod kazana izborim. Moj Milan je taki dobar čovik da će svakom pomoć, on staru babu jami za ruku pa je vodi priko ceste. I opet ne valja. Pa mu kažu da se pravi. Ajde se ti pravi čitavi život i radi ono šta on radi. Taki je bio odkad je prooda– govori majka jecajući za Grudeonline.

U selu je pravo opsadno stanje jer novinarske ekipe čak i helikopterima nadlijeću područje i snimaju iz zraka. Među mještanima, kažu, nema nikoga tko će reći loše nešto protiv njihovog Milana. 

-Sve se dešava jer je Hrvat i pravi čovjek –zaključuje sestra ne skrivajući suze.

Popularni Članci