POČEO KONGRES SEKSOLOGA Umjesto grupne molitve, u Dubrovniku grupni seks

Autor: Petar Ipšić Autori fotografija: LK
Ksenija Abramović nije uspjela zaustaviti 'grupni seks' u Dubrovniku. Kongres sekologa počinje danas i traje do nedjelje. 

Iako je na dubrovačkom predstavljanju nove knjige američke kvazi znanstvenice Judith Reisman voditeljica inicijative 'Ne dirajte djecu' Ksenija Abramović najavila da će zdušno pokušati zaustaviti kongres seksologa u Dubrovniku, osim izražavanja zabrinutosti na društvenoj mjreži, veća aktivnost je izostala. 

Kongres seksologa, odnosno godišnji sastanak Međunarodne akademije za seksualna istraživanja (IASR) od danas do nedjelje održava se u hotelu Rixos Libertas. Domaćin konferencije je dr. Aleksandar Štulhofer, jedan od autora zdravstvenog odgoja koji je na meti određenih skupina društva zbog naslanjanja na radove američkog seksologa Alfreda Kinseyja.

Prilikom tribine u Dubrovniku koju je zasjenio poučak o tijestu, pizzi i dječjoj guzi, Ksenija Abramović najavila je oštru borbu protiv kongresa seksologa.

Ništa od najavljenog u Dubrovniku Ksenija Abramović nije poduzela, shvativši valjda da se molitvom ne može zaustaviti niti autobus, a kamoli kongres u čijem radu sudjeluje nekoliko desetaka znanstvenika i stručnjaka iz cijelog svijeta.

Rekla je tom prilikom kako su 'vlasnici hotela muslimani, Turci i Kazahstanci, ali da će im isto pisati kako bi ih upoznali tko to dolazi u njihov hotel'. No, iz hotela su nam potvrdili da im nitko na temu kongresa nije pisao.

Abramović je također tom prilikom na pitanje jedne Dubrovkinje što ona kao građanka može učiniti da se spriječi takav kongres odgovorila da se uvijek može moliti te da će inicijativa organizirati grupne molitve protiv kongresa, ali i još neke aktivnosti samo 'ih neće otkrivati neprijatelju', valjda misleći na medije. Grupne molitve su također, koliko je nama poznato, izostale. No, zato će jedna od tema kongresa biti grupni seks. Na tu temu govorit će Katherine Frank, ugledna seksologinja iz Washingtona.

Katherine Frank 

Ništa od najavljenog u Dubrovniku Ksenija Abramović nije poduzela, shavtivši valjda da se molitvom ne može zaustaviti niti autobus, a kamoli kongres na kojem sudjeluje nekoliko desetina znanstvenika i stručnjaka iz cijelog svijeta.

Domaćin kongresa Alkesandar Štulhofer vodit će jedan od osam simpozija pod nazivom 'Istraživanje seksualnosti u Hrvatskoj'.

Pročitajte i ovo: 

ZGROŽENA DUBROVKINJA Ne dirajte djecu, psihopati koji pričate o dječjim stražnjicama i tijestu za pizzu!

Popularni Članci