SRAMOTA! Osvanuli skandalozni plakati prljave kampanje, Josipovićev stožer sve prijavio DIP-u, traži se hitno uklanjanje

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U potpunosti sramotni jumbo  plakati koji insinuiraju skandalozne podjele i banaliziraju Domovinski rat, osvanuli su noćas u Zagrebu, a po svemu sudeći mogli bi osvanuti diljem Hrvatske. Netko je posegnuo za najgorim oblikom prljave kampanje i za to očito izdvojio znatna sredstva. Potrebno je dodati kako su se plakati sličnog sadržaja već ranije mogli primijetiti na društvenim mrežama, a tko je autor trebala bi pokazati daljnja istraga. Stižu i prve reakcije iz stožera Iva Josipovića, dok se iz suprotnog tabora još nitko od ovakve sramotne kampanje nije ogradio. 

'Izborni stožer Iva Josipovića uočio je brojne prljave poteze u samom finišu kampanje. Nakon brojnih SMS poruka negativnog sadržaja kojima se uznemiravalo građane te raznih uvredljivih objava na internetu, večeras su na Aveniji Vječeslava Holjevca osvanuli i jumbo plakati s negativnim konotacijama uoči nedjeljnih izbora. Pretpostavlja se kako će takvi plakati biti polijepljeni po cijeloj Hrvatskoj, što dodatno pojačava ozbiljnost situacije. Uzevši u obzir i ovu neprimjerenu kampanju,  izborni stožer Iva Josipovića prijavit će i ovaj slučaj DIP-u te zatražiti hitno uklanjanje spornih plakata. Osuđujemo ovakav način vođenja izborne kampanje i nadamo se da se ovakvi slučajevi do nedjelje više neće ponoviti,' izjave su koje stižu iz stožera Iva Josipovića. 

Vezane vijesti: 

- ZAPLAŠUJU GRAĐANE SMS-OVIMA PROTIV JOSIPOVIĆA 'Odakle im pravo da nas ovako maltretiraju?' (FOTO)

ZLOČINAČKA PROPAGANDA STIGLA U DUBROVNIK Izborimo pobjedu Kolinde Grabar Kitarović

Popularni Članci