TJEDAN NAKON IZLASKA IZ BOLNICE Tereza Kesovija održala koncert povodom 110 godina turizma u Baškoj

Autor: Nikša Klečak
Povodom 110. godišnjice turizma u Baškoj, TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE BAŠKA večeras je obilježila bašćanski jubilej uz bogat program, a od kojih je najvažniji nastup dubrovačke dive Tereze Kesovije.

Posjetitelji i stanovnici Baške imali su priliku uživati u koncertu Tereze Kesovije i to do dugo u noć u bistrou Hotela Corinthia.

Sedamdesetpetogodišnja pevačica Tereza Kesovija nedavno je umjesto na promociji svoje autobiografske knjige, završila u Općoj bolnici Dubrovnik zbog jake infekcije bubrega.

Podsjetimo, naša glazbena diva je tek proteklog tjedna napustila bolnicu, a promocija knjige je odgođena za listopad.

U suradnji Grada Dubrovnika, Dubrovačkih ljetnih igara i TZ grada Dubrovnika hrvatska estradna diva Tereza Kesovija predstavit će u Kazalištu Marina Držića svoju autobiografiju pod naslovom „To sam ja“.

Riječ je o knjizi koja je prvi put predstavljena javnosti u Zagrebu u lipnju i autobiografski je zapis bogatog života i rada pjevačke zvijezde Tereze. Tereza je napisala 660 novinskih kartica ili milijun i 200.000 znakova, a u knjizi je spomenuto 750 imena od kojih značajan dio čini povijest hrvatske zabavne glazbe.

Nakladnik je Večernji list.

Popularni Članci