Film dubrovačkog Muškog učeničkog doma vrti se u Cinestarima diljem zemlje

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ilustacija
Film ‘On’ multimedijalne sekcije Muškog učeničkog doma Dubrovnik izabran je u program 6. Festivala o pravima djece te će biti prikazan u sklopu matineje stvaralaštva mladih u svim Cinestar kinima diljem Hrvatske u petak 21. studenog s početkom točno u 12 sati.

UNICEF, u suradnji s kinoprikazivačem Blitz Cinestar i Hrvatskim filmskim savezom u sklopu ovogodišnjeg Festivala o pravima djece, napravio je ovu hvalevrijednu akciju u kojoj gostuje domaći uradak naših vrijednih domaša.  Učenici Doma zajedno sa svojim odgajateljem i ravnateljem gostuju u Splitu gdje se uz Zagreb pararlelno odvija službeni dio festivala.

Podsjetimo, autori filma sa svojim su mentorom, Mirom Bronzićem, snimili ovaj film koji je pobrao mnoge uspjehe. Spomenimo kako se“ On“  pronašao među 73 izabrana filma za ovogodišnji Dubrovnik Film Festival, a u lipnju je osvojio  i prvo mjesto u kategoriji dokumentarnih filmova na Državnoj reviji i Four River Film Festivalu u Karlovcu. Zahvaljujići upravo toj pobjedi domaši su krajem kolovoza putavali ne veliki međunarodni filmski festival u Seoulu.

Ideja i scenarij: Neno Barović

Filmska ekipa: Anto Mišić, Božo Urđević, Niko Trče, Ivan Miloslavić, Ante Pavlović, Bruno Koludrović, Đuro Bilić, Stanko Bantić, Marko Borović, Ivica Pleština i Neno Barović

Voditelj: Miro Bronzić

Popularni Članci