Sakupljanje dojmova s izložbe 'Preblizu' u 'Maloj stvaraonici'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Umjetnička galerija Dubrovnik
Edukativno-likovni program „Mala stvaraonica“ održat će se i ove subote, 6. prosinca 2014. godine u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik.

Radionica je ponovno inspirirana aktualnom izložbom „Preblizu“ dubrovačkih suvremenih umjetnika Viktora Daldona i Ivane Pegan Baće, no ovoga puta, budući da izložba završava u nedjelju, 7. prosinca, djeca će svoje impresije i dojmove o izložbi riječima i crtežima prenijeti u knjigu dojmova posebno oblikovanu za ovu prigodu. No, radit će se i daljnje istraživanje izložbe te će ih se tako upoznati i sa simbolima, koje će potom crtati po uzoru na Daldonove radove.

Kreativne radionice pod nazivom „Mala stvaraonica“ prate izložbeni program galerije i namijenjene su djeci od 7 do 11 godina. Odvijaju se svake subote s drugom tematikom, u terminu od 11:00 do 12.:30 sati u prostorima Umjetničke galerije Dubrovnik, a voditeljica je povjesničarka umjetnosti Maris Stanović.

Na svaku se radionicu potrebno prijaviti unaprijed, najkasnije svaki tjedan do petka do 12:00 sati i to na email adresu: edukacija@ugdubrovnik.hr. Više informacija možete potražiti na web stranicama Umjetničke galerije Dubrovnik. Radno vrijeme: svaki dan, osim ponedjeljka, od 9 – 20 h

Popularni Članci