SMIJEHOM PROTIV GLUPOSTI Bloger Krule u Lazaretima

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Petar Ipšić
Hrvatski bloger Jadranko Hodak, poznatiji pod imenom Bloger Krule predstavio je u Lazaretima svoju novu knjigu 'Obrana i zaštita od gluposti 3. dio'. Krule je trenutno na hrvatskoj turenji koja je započela u Rijeci početkom rujna, a završava u Osijeku. Iako mu je ovo već treće izdanje, Krule sebejoš ne zove književnikom. Kako bilo, inspiracije mu ne nedostaje.

Pedesetak Dubrovčana, koliko ih se sinoć okupilo u Lazaretima, dobro je znalo što će dobiti. Došli su se dobro nasmijati, a Krule nije razočarao. Ukoliko ste ikada bili na promociji neke knjige, ono što je ovaj popularni bloger i kolumnist izveo bilo je nešto posve drugo i više je ličilo na stand-up komediju. Počastio se Krule pivom, ali i sve one kojima je te večeri bilo stalo do jedne.

U nešto više od sat i pol vremena pročitao je nekoliko priča, često odlazio u digresije, komunicirao s publikom, primao i slao upadice.

Čuli smo tako njegova duhovita razmišljanja o krizi i štednji, Ličanima u Lici i van Like, gospodarskoj politici, razgovorima za posao, muško-ženskim poslovima i mnogočemu. Dotaknuo se i Međugorja, a kako to radi Bloger Krule pogledajte u par kratkih video isječaka.


Kruletov blog čitajte ovdje

O autoru:

Bloger Krule o sebi kaže: 'Ličanin, profesionalni građevinar (bauštelac), trenutno nastanjen u Rijeci (podstanar), nemam kredita i nisam nikome jamac, slabo vidim na lijevo oko jer mi je živac oštećen prilikom poroda, ćelav, satiričar hrvatske stvarnosti, objavio tri knjige, obožavam grah na sve načine, pišem sa gramatičkim greškovima, ne mrzim, mrzim pohlepu i zavist…' 

Popularni Članci