UZ OVACIJE I PREPUNU DVORANU Vlahušićev tim najavio pobjedu: Dubrovnik nije pao '91., neće ni 2015.

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U prepunoj kongresnoj dvorani hotela Petka večeras je održan središnji predizborni skup koalicije HNS- SDP- HSU i partnera koju podupiru i Bošnjaci predvođeni sa strankom SDA. Slogan kampanje je 'Nastavimo raditi zajedno.'

Uz vrhunsku organizaciju skupa, glazbu i ovacije predstavili su se kandidati Andro Vlahušić  i zamjenici Tatjana Šimac Bonačić i Željko Raguž, svi članovi liste, cijeli stožer koji radi u kampanji, svi timovi i koalicijski partneri.

'Bez ove stranke i političke grupacije ovog okupljanja večeras ne bi bilo. Stvorena je ekipa koja voli i predstavlja Dubrovnik koji je u njihovim mislima i srcima. Pobijedili smo prije šest godina i opet ćemo. U međuvremenu smo izgubili vrijeme zbog nepotrebnih izbora do kojih je došlo jer su se zaigrala djeca koja su odlučila da treba stati. Ali ne, mi ne stajemo nego plovimo dalje punim jedrima jer ne želimo bit grad koji se prestao smijati! Ljepota dolazi od ovih ljudi, a ne samo od zidina,'rekao je tom prilikom Andro Vlahušić uz ovacije mnogobrojnih okupljenih. 

Šef stožera i koordinator timova Valentin Dujmović okupljenima je otkrio lozinku za ulazak u stožer, koju svi članovi tima jako dobro znaju. 'Ta lozinka je bila i ostala: Pobjeda! - rekao je Dujmović, nakon čega je publika počela isto to skandirati. 

Timove su predstavili Mario Tevšić (kreativni tim), Željko Raguž (komunalni tim), Tatjana Šimac Bonačić (tim za socijalnu politiku), Ivo Jadrušić (tim za boljitak umirovljenka), akademik Nenad Vekarić (obrazovni tim), Mladen Gojun (tim za branitelje), Siniša Žakula (tim za turizam), Domagoj Carević (tim za mlade), a Jele Vukotić predstavila je tim žena.

Vrhunac večeri bio je trenutak kada je Mladen Gojun, predsjednik SDP-a i kandidat za predsjednika Gradskog vijeća predstavio tim za branitelje. Sve branitelje u dovrani pozvao je da dođu na pozornicu.  "Ne budite toliko samozatajni. Neki su rekli da je na prošlim prijevremenim izborima pao Vukovar, pa da će pasti i Dubrovnik. Ali Dubrovnik nije pao 1991.godine, pa neće ni 2015. godine,' rekao je Mladen Gojun i zaradio ovacije dvorane, zajedno sa svim braniteljima koji su se okupili na pozornici.

'Ova koalicijska lista ima najviše žena, prepoznato je da žene znaju, mogu i hoće raditi! Hvala starom i budućem gradonačelniku na tome. Tog 8.ožujka su izbori, ali je taj dan posebno znakovit za nas žene i zapamtite, s ovim ćemo ga koalicijskim timom dodatno pobjednički proslaviti,' poručila je Vukotić da bi potom zajednički koalicijski kandidat za gradonačelnika Andro Vlahušić predstavio Dubrovnik kakav sanja, odnosno ukratko predstavio uz vizualizaciju neke važnije projekte poput kompleksa Radeljević, terminala u luci Gruž, marinu na Batali i komercijalnu marinu Gruž, Križni put, akvarij u luci, cestu kroz povijesne vrtove, Gruž kao šetačku zonu...

Uz aplauze i ovacije Vlahušić je pozvao okupljene da izađu na izbore.'Pokažimo da smo za ljepši Dubrovnik! Nastavimo raditi zajedno u pobjedničkoj koaliciji i djelima dokažimo da volimo svoj Dubrovnik!'

Popularni Članci