VLAHUŠIĆ O ODLUKAMA HDZ-A: Pročelnici, direktori, članovi odbora koji žele biti lojalni Frankoviću neka daju ostavke na svoje dužnosti!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavić/Pixsell
Na sjednici dubrovačkog Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice sinoć se ponovno raspravljalo o (ne)sudjelovanju u 'Dubrovačkom dogovoru' te je zaključeno kako će u narednim danima članovi nadzornih odbora i upravnih vijeća koji su imenovani od strane gradonačelnika Vlahušića podnijeti ostavke na svoje funkcije.

To je nakon sastanka Gradskog odbora novinarima izjavio predsjednik HDZ-a Mato Franković te obavijestio javnost kako se povlače odluke o isključenjima vijećnika HDZ-a iz stranke. Međutim, ukoliko ponovno glasuju protiv odluke Gradskog odbora, sankcija isključenja će stupiti bezuvjetno.

'Ne vjerujemo u Vlahušićev proračun, spremni smo za izbore,' kazao je prvi čovjek dubrovačkog HDZ-a, a Dubrovački dnevnik je zatražio reakciju Vlahušića na odluku HDZ-a i predsjednika Frankovića.

GOTOV DUBROVAČKI DOGOVOR Franković: 'Ne vjerujem u Vlahušićev proračun, spremni smo za izbore' (VIDEO)

'Mato Franković ponavlja scenarij Mladena Gojuna i SDP-a. Svi koji se osjećaju toliko lojalni da idu za Frankovićem, ako im je važnija pripadnost HDZ-u neka idu. Ukoliko misle da je Grad loše vođen neka odu, ako misle da je dobro vođen neka ostanu sa mnom. Nikada nisam nikoga napustio, ali nemam ništa protiv da se mene napusti,' rekao je Vlahušić.

'Vodim najuspješniji grad u Hrvatskoj, a one članove HDZ-a koje sam imenovao na bilo koju funkciju, a misle da im je lojalnost prema predsjedniku stranke važnija, neka daju ostavke na svoje dužnosti odnosno pročelnička i direktorska mjesta, nadzorne odbore i upravna vijeća. To je fer i poštenije,  jer ne mogu imati povjerenje u takve ljude. Ili to, ili nastavljaju raditi i biti dio vodstva najuspješnijeg grada. Sutra je kolegij pročelnika i direktora, pa će to ujedno biti i prva točka,' zaključio je Vlahušić.

Popularni Članci