Zastrašujući cyberbullying: Regionalna stranica s golišavim fotografijama učenica u dva dana skupila 40 tisuća

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Stranica "najvećih drolja osnovnih i srednjih škola" u regiji u nešto je više od 48 sati prikupila gotovo 43 tisuće lajkova, a uvredljive i golišave fotografije koje se objavljuju šire se nevjerojatnom brzinom.Na fotografijama su djevojčice i djevojke iz regije koje su se ili same fotografirale ili ih je fotografirao netko drugi, a sadržaj je lascivan i izrazito neprimjeren, osobito s obzirom na to da većina djevojaka i djevojčica zasigurno ne zna da se njihove fotografije, uz ime, prezime, često i mjesto stanovanja, objavljuju na internetu uz pregršt vulgarnih komentara.

"Na ovoj stranici možete pronaći pregršt slika o droljicama!!!", nalazi se u opisu stranice čiji administratori mole korisnike da "obavezno šalju slike djevojaka". Pretpostavlja se da su neke fotografije djevojke na Facebook stavile same, pa su ih drugi korisnici objavili na ovoj stranici uz ružne komentare tipa "prešlo ju je cijelo selo", "voli u prkno" i slično. Međutim, ima i fotografija na kojima su djevojke i djevojčice potpuno gole i koje su vjerojatno naivno poslale svojim momcima.

Administrator najavljuje niz novih fotografija, a obožavatelji stranice pohvaljuju "inicijativu" komentarima da su "cure same krive što su se slikale".

Index.hr

Popularni Članci