KAKVA BAHATOST Proslavljeni tenisač htio posjeći stablo u Cavtatu, jer mu zaklanja pogled iz vile

Autor: Maro Marušić Autori fotografija: Petar Glebov/PIXSELL
Zamjenik načelnika spriječio ga u naumu

Bivši proslavljeni austrijski tenisač Thomas Muster htio je posjeći stablo na rivi u Cavtatu, jer mu zaklanja pogled iz vile, kazali su nam Cavtaćani koji su zatekli komunalce upravo kada su se spremali posjeći jadnu biljku.

-Muster je sam rekao vlasniku obližnjeg restorana kako želi posjeći stablo, jer mu zaklanja pogled. Srećom da smo se našli na mjestu, pa smo spriječili komunalce – kazali su nam Cavtaćani.

Zamjenik načelnika općine Konavle Božo Lasić rekao nam je da je upravo on stopirao sječu kada je čuo da Muster želi posjeći stablo.

-Istina je da je Muster htio da se ukloni taj bor, ali to stablo nikome ne smeta i normalno da ga nećemo sjeći. Što bi bilo kada bismo posjekli sva stabla u Cavtatu i Konavlima koja nekome smetaju? Kada ste me nazvali, prepao sam se da netko u međuvremenu nije posjekao to stablo – rekao nam je Lasić.

Muster je, podsjetimo, vilu na cavtatskoj rivi kupio 2006. godine od bivšeg američkog veleposlanika u Hrvatskoj Williama Montgomeryja za nešto više od milijun eura. Inače, austrijski tenisač osvojio je Grand Slam u Roland Garrosu 1995. godine.

Cavtaćani su nam kazali da godišnje u Cavtatu Muster provede najviše tri tjedna. Bez obzira na to, izgleda kako mu stablo, i u tako malo vremena radi poprilične poteškoće.

Popularni Članci