Blogerica je iskazala nepoštovanje, zaposlenica je reagirala kako bi to napravila svaka Dubrovkinja i Dubrovčanin

Autor: Petar Ipšić Autori fotografija: Brooke Saward, Facegbook
Dubrovkinja, koja je svjedočila 'incidentu' o kojem je pisala blogerica Brooke Saward, čiji je zapis prenio Dubrovački dnevnik, ostavila nam je anonimni komentar u kojem je opisala što se dogodilo tog dana u dubrovačkoj agenciji ili suvenirnici na Stradunu. 

-'Jedna od tih cura iz "plemena kučki" mi je prijateljica pa sam se slučajno taj dan zatekla tamo. Prvo je neprimjereno da se jedna novinarka ovako izražava, to dovoljno govori o njoj, ali svejedno imam želju iznjeti kako se situacija razvijala', napisala je Dubrovkinja.

-'Dotična gospođica je došla na info desk komentirajući kako je u Dubrovniku sve skupo i precijenjeno, a na objašnjenje da je Dubrovnik kulturna baština pod zaštitom Unesco-a i da ne vrijedi ništa manje od Pariza ili Londona, njezin odgovor je bio da ona to zna, ali je ovo ipak Hrvatska! Ej! Ovo je 'ipak Hrvatska', objasnila je svjedokinja događaja.

Tvrdi da mladoj novinarki ništa uvredljivo nije rečeno, te da je zaposlenica reagirala na način na koji bi reagirala svaka prava Dubrovkinja i Dubrovčanin koji povrh svega vole i cijene svoj grad, kaže te zaključuje:

'Dubrovnik bi više vrijedio da je u Francuskoj, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji, ali ne, on je ipak u Hrvatskoj! Jadnoj, maloj državi sa drugorazrednim stanovnicima koje se olako moze nazivat kučkama. I nije problem u tekstu jedne kvazi novinarke, problem je u tome što svi vi odma u njega povjerujete. Vjerujte u što god želite, dok je nas koji ćemo ga uvijek braniti i cijeniti i pred "najuglednijim" ljudima iz "velikog" svijeta, naš Grad će ostat naš ponos i biser!! Hvala!!'

Popularni Članci