SLUČAJ 'VJENČANJE GODINE' Dugovi za ozvučenje, rasvjetu i scenografiju veći od nekoliko stotina tisuća kuna!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
Dubrovački dnevnik kontaktirao je oštećene vlasnike firmi koje su radile kao podizvođači na 'vjenčanju godine' u Dubrovniku, a među njima su Ivica Sliško, vlasnik tvrtke Sliško d.o.o. i Igor Dražić, vlasnik tvrtke Eldra d.o.o. 

- Denis Wohlfarth mi je platio samo avans, a ostatak, dakle oko polovicu iznosa nije nikad. Nisu nam plaćeni ni dodatni troškovi koje smo imali. Riječ je o značajnom iznosu, ali ne bi u detalje o tome – rekao je za Dubrovački dnevnik Sliško, koji kaže kako se vlasnik Četiri D javi 'tu i tamo' i da su se pokušali i dogovoriti s njime svi zajedno, ali bez uspjeha. 

- Sad nas izbjegava. Znam ga cijeli život i na žalost nismo ni ugovor potpisali jer sam išao na povjerenje – kaže nam Sliško te dodaje kako mu je Wohlfarth rekao da mu Amerikanci nisu platili cijeli iznos. 

Danas smo ponovno pokušavali telefonski i mailom kontaktirati tvrtku Četiri D, ali bez uspjeha. 

Direktor tvrtke Eldra d.o.o koja se bavi iznajmljivanjem audio, video i rasvjetne opreme kaže kako su njemu ostali dužni oko 250.000 kuna. 

Osim spomenutih tvrtki, kako saznajemo, nisu plaćeni ni mnogi pojedinci, a koji su radili kao čuvari, čistačice i slično. 

Maro Prizmić

Popularni Članci