SMJENE U VRTLARU I LIBERTASU Špero i Vlahinić dali ostavke na mjesta predsjednika Nadzornih odbora

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić primio je danas ostavku Marinka Vlahinića, predsjednika Nadzornog odbora Libertasa Dubrovnik d.o.o., a ostavku je podnio i predsjednik NO-a Vrtlara Gordan Špero.

Kako je priopćeno, gradonačelnik Vlahušić će za novog člana Nadzornog odbora,  predložiti Ivanu Pletikosu, višu savjetnicu za proračun i financije u Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika. 

Prijedlog će se uputiti Skupštini društva na potvrdu. Pletikosa je u proteklom razdoblju uspješno operativno vodila rekonstrukciju i financijski oporavak poduzeća Libertas i posjeduje visoku razinu stručnog znanja iz problematike poslovanja ovog društva.

Da podsjetimo, na nedavnoj sjednici dubrovačkog Gradskog odbora HDZ-a zaključeno je 'kako će u narednim danima članovi nadzornih odbora i upravnih vijeća koji su imenovani od strane gradonačelnika Vlahušića podnijeti ostavke na svoje funkcije'.

Nakon toga je gradonačelnik poručio da 'oni članovi HDZ-a koje je on imenovao na bilo koju funkciju, a misle da im je lojalnost prema predsjedniku stranke važnija, daju ostavke na svoje dužnosti, odnosno pročelnička i direktorska mjesta, nadzorne odbore i upravna vijeća'.

Popularni Članci