Rucner najavila ovogodišnji Festival i spektakl s klapom Subrenum

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački dnevnik
Na današnjem druženju s novinarima, poznata hrvatska violončelistica Ana Rucner iskoristila je priliku te najavila brojna događanja kojima će, nada se, bitno pridonijeti promociji Dubrovnika, kao i prethodne dvije godine.

„Drago mi je biti ovdje jer imam osjećaj da smo pravi tim i u ovom se gradu osjećam kao domaća stoga mu želim dati nešto što je zapravo njegovo, intimno“, rekla je glazbenica te dodala kako iznimno cijeni tradiciju i nada se njenom očuvanju.

Rucner je najavila Festival 'Ana u Gradu' koji će započeti na prvi dan ljeta odnosno na Svjetski dan glazbe. „Vrijedi spomenuti i iznimno bitan događaj 23. lipnja kada će nastupiti i klapa Subrenum na najljepšoj svjetskoj pozornici – na Stradunu“, rekla je violončelistica suzdržavajući se od detalja budući da se radi o iznenađenju za publiku. Isto je potvrdio i Šime Lukšić, član župske klape Subrenum koji najavljuje „pravi spektakl“.

Paola Dražić-Zekić iz Kazališta Marina Držića iskazala je veliko zadovoljstvo suradnjom sa spomenutom glazbenicom. „Velika je čast što djeca mogu surađivati s Anom jer zrači nevjerojatnom energijom stoga se nadam da će od nje puno naučiti i lakše se predstaviti svijetu“, rekla je Dražić-Zekić.  

Popularni Članci