EKSKLUZIVNO! Novi predsjednik udruženja Božo Miletić protiv kojeg se vodi postupak za oduzimanje dozvole

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: dd
Novi predsjednik udruženja obrtnika autotaksi prijevoza Dubrovnik je Božo Miletić, doznaje Dubrovački dnevnik.

Odlučeno je to na jučerašnjoj izvanrednoj skupštini održanoj u hotelu Park, dok je s mjesta predsjednika smijenjen Ivica Smoljko.

Podsjetimo, Grad Dubrovnik protiv Miletića vodi upravni postupak oduzimanja dozvole za taksiranje, a sve je navode za Dubrovački dnevnik potvrdio pročelnik Milan Perić.

'Grad Dubrovnik je oduzeo dozvolu za taksiranje navedenoj osobi zbog nepoštivanja Odluke o autotaksi prijevozu, nakon čega se on žalio jer smatra kako je u pravu, međutim propisi su vrlo jasni. Znači, sada je to u fazi njegove žalbe, a nadležne će institucije odlučiti o tome tko je u pravu,' kazao je Perić.

Pročelnik je naglasio kako je Grad Dubrovnik ostvarivao odličnu suradnju s dosadašnjim predsjednikom Ivicom Smoljkom na dobrobit građana i svih korisnika autotaksi prijevoza.

'Međutim, nekima očito nije odgovarao red pa su izabrali čovjeka protiv kojeg se vodi postupak oduzimanja dozvole za taksiranje,' dodao je Perić.

Ivica Smoljko nije htio komentirati situaciju, no neslužbeno saznajemo kako nije podržao vandalizam koji se dogodio na parkingu ispod Minčete gdje su taksisti probušili dvije gume na službenom automobilu pročelnika Dinka Mirića, o čemu je Dubrovački dnevnik prvi pisao.

 

Osim toga, pročelnik Mirić je jučer iznajmio automobil o trošku Taxi udruženja Dubrovnik u vlasništvu Gullivera, o čemu više možete pročitati OVDJE. Mirić je kazao kako je jučer podnio kaznenu prijavu zbog bušenja guma, a iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske za Dubrovački dnevnik su kazali kako je istraga u tijeku.

Popularni Članci