IGORA LEGAZA SABOTIRALI TURČIĆEVI ZAŠTITARI 'Nisam pobijedio, ali ni odustao od gradnje vrata'

Autor: Petar Ipšić Autori fotografija: Igor Legaz
Igor Legaz javio se Dubrovačkom dnevniku kako bi izvijesti javnost o tijeku radova na probijanju vrata, odnosno volta na zidu koji dijeli kupalište Splendid od onog na Titovoj vili. 

Predsjednik udruge 'Divlja liga Vaterpolo' Igor Legaz danas je nastavio radove započete u subotu ujutro, no uskoro su se pojavili zaštitari koje je angažirao investitor na Vili Banac (Titova Vila), dubrovački bogataš Braslav Turčić.

-'Moram istaknuti da me dobro išlo. Međutim, dok sam ja bio zaokupljen poslom, pojavila su četiri 'paramilicionera' koji sebe nazivaju 'Dubrovnik štit - Bečić' i postavili 'živi zid' pored zida. Šef navedenih 'paramilicijskih odreda' rekao je da se zove Sado Bečić te mi je predočio ugovor, sklopljen sa Braslavom Turčićem. Ukratko, Braslav Turčić angažirao je paramilicionere da štite 'njegovu' imovinu', rekao nam je Legaz.

Podsjetimo kako Turčić nije vlasnik kupališta ni spornog zida, već 'samo' bajne vile. 

Refereirajući na naš članak objavljen jučer Legaz kaže kako nije 'pobijedio', ali nije ni odustao od gradnje vrata. -'Samo sam privremeno prekinuo radove, kako bih javnost upoznao s razvojem situacije'.

Legaz također zahvaljuje čitateljima na velikoj podršci koju su mu iskazali u komentarima. 

Popularni Članci