Nakon što su probušili gume, taksisti na Mirićevo službeno auto stavili taksi oznaku i Cammeo tablu (FOTO)

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: čitatelj
Saga oko službenog automobila pročelnika Upravnog odjela za promet, stanogradnju i razvojne projekte Dinka Mirića se nastavlja.

Nakon što su jučer na taksi parkiralištu ispod Minčete probušene dvije gume na službenom vozilu pročelnika, danas je na njega stavljena taksi oznaka i tabla s natpisom Cammeo, točnije Cameo, kako je netko od njih napisao. Time je poslana jasna poruka tko je i zbog čega Miriću probušio dvije gume na automobilu. Navedeni je čin za Dubrovački dnevnik prokomentirao pročelnik Mirić.

'Navedeno nisam vidio. Danas sam prolazio tom ulicom i jedino što sam vidio jest to da su automobil premjestili skroz uz kraj, prema samoj tvrđavi. Ukoliko su stavili taksi oznaku i tablu sa spomenutim natpisom, to može značiti samo jedno; oni očito žele da Cammeo uđe u Dubrovnik da bi netko među njima konačno uveo red. I ja im čestitam i slažem se s tim,' izjavio je pročelnik te dodao kako još uvijek čeka da mu taksisti poprave gume kako bi ga mogao odvesti s javne površine Grada Dubrovnika.

Podsjetimo, jučer su na taksi parkiralištu na službenom vozilu pročelnika Mirića probušene dvije gume nakon što ga je parkirao na spomenutom mjestu zbog otežanog hodanja prouzročenih začepljenom arterijom i problemima s mišićem, o čemu je Dubrovački dnevnik prvi pisao. Kako tvrdi, parkirao ga je na mjestu koje taksisti inače ne koriste. Nakon što su mu probušene gume, nepoznata ga je osoba nazvala na mobitel lažno se predstavljajući kao policajac i sugerirajući mu da pomakne automobil.

Međutim, današnjim postupanjem je pokazano kako tasistima nije smetao automobil, nego vjerojatno gradonačelnikov sastanak s direktorom tvrtke Cammeo Vladimirov Minovskim koji je najavio ulazak Cammeo Taksija putem franšiza, ukoliko bude dovoljno zainteresiranih taksista za ugovore. Dubrovačkim taksistima bit će ponuđena i mogućnost probnog rada kroz njihov poslovni model koji će se nakon tromjesečnog statusa pilot projekta u Osijeku uvesti sljedećeg tjedna. Kako je za Dubrovački dnevnik izjavio sam Minovski, Vlahušić je podržao tu ideju, premda je bio i pomalo skeptičan.

Taksisti su indirektno pokazali kako nemaju namjeru popraviti štetu koju su po svemu sudeći napravili pa je moguće kako će se šteta prelomiti na građanima koji će, putem gradskog proračuna, platiti tuđi vandalizam. 

Popularni Članci